Google+ Northelectric: IR-110 προγραμματιζόμενo τηλεχειριστήριο 4:1

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

IR-110 προγραμματιζόμενo τηλεχειριστήριο 4:1

IR-110 προγραμματιζόμενo τηλεχειριστήριο 4:1

Το IR-110 είναι ένα πρωτοποριακό τηλεχειριστήριο 4:1 που ενσωματώνει μια σειρά από βασικές λειτουργίες TV για τον ταυτόχρονο χειρισμό 2 συσκευών χωρίς να απαιτείτε αλλαγή του είδους της συσκευής από το τηλεχειριστήριο. Τα πλήκτρα στην ασημί περιοχή αντιστοιχούν πάντα στην συσκευή TV όποια άλλη συσκευή και αν έχει επιλεχθεί (VCR/DVD, SAT, AUX). Επίσης προγραμματιστεί μέσω μονάδας υπερύθρων από οποιοδήποτε Η/Υ σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και σας δίνει την δυνατότητα να χειρίζεστε μέχρι και 4 διαφορετικές συσκευές. Είναι συμβατό με όλες τις λειτουργίες των εργοστασιακών τηλεχειριστηρίων. Παρέχει επίσης την δυνατότητα εκμάθησης των εντολών των περισσότερων IR τηλεχειριστηρίων. Για τον προγραμματισμό απαιτείται ο προγραμματιστής IR-50 (πωλείται ξεχωριστά) Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, οδηγίες χρήσης και αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα www.remotecontrols.gr
Τιμή τεμαχίου από Θεσ/νίκη 4,30€ + φπα
Τιμή τεμαχίου από Αθήνα 4,10€ + φπα
 Προσφορά 50/άδα από Θεσ/νίκη 3,90€ + φπα
Προσφορά 50/άδα από Αθήνα 3,40€ + φπα (ισχύει από 1-31 Μαρτίου)

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
1) Αποστολή από Θεσ/νίκη για παράδοση εντός πόλης δωρεάν , για επαρχία αποστολή 1,50€ χρέωση με Ελτα ή αποστολή με πρακτορείο επιλογής πελάτη με χρέωση μεταφορικών παραλήπτη.
2) Αποστολή από Αθήνα με πρακτορείο επιλογής πελάτη με χρέωση μεταφορικών παραλήπτη.

ΠΛΗΡΩΜΗ
1) Παράδοση σε πελάτη εντός Θεσ/νίκης πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας.
2) Αποστολή από Αθήνα με την κατάθεση του ποσου της παραγγελίας .

SERVICE
1)Για τα ελλατωματικά τηλεχειριστήρια την αντικατάσταση για παραγγελίες από Θεσ/νίκη ανάλαμβάνει το κατάστημα στην Θεσ/νίκη .
2) Για τα ελλατωματικά τηλεχειριστήρια από Αθήνα το service γίνετε Αθήνα με αποστολή από πελάτη και επιστροφή από την εταιρεία στην Αθήνα με χρέωση μεταφορικών. (αποστολή με δελτίο επισκευής και συμπλήρωση φόρμα επισκευής.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: